Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image Slider Image

een juweel van een festival!

Dit is alweer het dertiende programma van het Poppenspelfestival in Meppel. Het is het tweede programma onder de naam Puppet International. We bouwen aan onze ambitie om groter en bekender te worden, ook in de rest van Nederland. We dragen met trots uit dat er een juweel van een festival met internationale allure in het Drentse Meppel staat. Vanuit meer dan 25 jaar ervaring en de wetenschap dat het festival tot nu toe zeer gewaardeerd en goed bezocht is, durven we die ambitie aan te gaan!

Ook deze editie is er, zoals in 2014, de samenwerking met Schouwburg Ogterop. Als festival willen we verder groeien en professionaliseren. We gaan voor een nationale bekendheid en mogelijk zelfs over de landsgrenzen heen.

Het programma voor de editie van Puppet International 2016 straalt dit dan ook uit, er is veel aandacht voor diversiteit en met name kwaliteit. De hele programmering staat op ongekend hoog niveau met voorstellingen voor een ieder.

Kaarten kunnen online besteld worden. Graag verwelkomen we u in de Puppet International festivalweek van 5 t/m 9 oktober in de mooie stad Meppel. Puppet International, misschien wel het meest unieke en leukste festival van Nederland!

De organisatie wenst u een fijn, uitdagend en magisch festival!