Bereikbaarheid

Schouwburg Ogterop is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70 Meppel

Per openbaar vervoer
De schouwburg ligt op ± 5 minuten loopafstand van trein- en busstation Meppel. Vanaf het station steekt u over en loopt u de Stationsweg in. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop. 
U kunt uw reis uitstippelen via www.9292.nl.


Met de auto
Vanuit richting Zwolle A28
Voorbij Staphorst neemt u de A32 richting Leeuwarden/Meppel. Neem de afslag Meppel Zuid. Aan het eind van de afrit gaat u linksaf en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Meppel-Centrum. U rijdt door tot u op een driesprong aan uw linkerhand Schouwburg Ogterop ziet. Op deze driesprong gaat u linksaf om bij de parkeerplaatsen achter de schouwburg te komen.

Vanuit richting Groningen/Hoogeveen A28
Bij knooppunt Lankhorst gaat u naar de A32 richting Leeuwarden/Meppel. Neem de afslag Meppel Zuid. Aan het eind van de afrit gaat u linksaf en bij de tweede stoplichten rechtsaf richting Meppel-Centrum. U rijdt door tot u op een driesprong aan uw linkerhand Schouwburg Ogterop ziet. Op deze driesprong gaat u linksaf om bij de parkeerplaatsen achter de schouwburg te komen.

Vanuit richting Leeuwarden/Heerenveen A32
U neemt afslag Meppel. Aan het eind van de afrit neemt u de tweede afslag op de rotonde (linksaf). Bij de stoplichten rechtsaf. U gaat over het spoorviaduct en houdt rechts aan. Bij de stoplichten rechtsaf en de eerste afslag (voor het station) weer rechtsaf. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop.

Parkeren
's Avonds kunt u uw auto met uitzondering van vrijdagavond (koopavond) gratis parkeren in de omgeving van Schouwburg Ogterop, ook op het parkeerterrein achter de schouwburg (betaald parkeren van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdagavond). U betaalt € 0,70 per uur, een dagkaart is € 2,50. U bereikt het parkeerterrein door links naast Ogterop de Prinses Marijkestraat in te rijden. De ingang van het parkeerterrein is na zo'n 150 meter aan de rechterkant. Eén afslag eerder bereikt u het al langer bestaande parkeerterrein evenwijdig aan de Prinses Marijkestraat, waarvoor dezelfde tarieven gelden.
In de straten rondom Ogterop is het parkeertarief € 1,35 per uur. Hier geldt op de meeste plekken een maximale parkeerduur van twee uur.